Carls verden

Carl's world - Le monde de Carl

 

 

 

 

 

 

Carl     Adoption      Sydkorea      Fotos      Links        English      Francais     HOME       

 

 

 

 

Pororo og Crong.

 

 

Carl er vokset op - i Danmark - med med Pororo, den lille legesyge pingvin, der er ligesom mig, født i Sydkorea, men bor i et andet land.

Han har en særlig betydning for Carl. Før mine forældre tog til Seoul for at hente mig, "spottede" de Pororo på Internettet. De købte et Pororo plysdyr og to videobånd (!) med hele banden - Pororo, Crong, Poby, Eddy og Loopy - da de var i Seoul. På koreansk, selvfølgelig. 

I 2006 var vi alle tre tilbage i Seoul og besøgte produktionsselskabet bag Pororo, som bl.a gav os en DVD med den nyeste Pororo serie, hvortil der er kommet nye legekammerater – Betty og Harry. Heldigvis med engelske undertekster, så mor og far kan fortælle mig, hvad de snakker om. I Seoul blev jeg også fotograferet ved siden af en stor Pororo.

Pororos hjemmeside (på engelsk) er lige her (der er spil og sange på koreansk)

 

 

 

 

 

"Okay, here we go. Focus. Speed. I am speed. One winner, forty-two losers. I eat losers for breakfast. Breakfast? Maybe I should have had breakfast? Brekkie could be good for me. No, no, no, focus. Speed. Faster than fast, quicker than quick. I am Lightning."

(McQueens åbningsreplik i Cars - Biler)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og så ælsker Carl fodbold ....

 

 

Carl elsker sit legetøj. Sine biler, Lego, puslespil,  Nintendo, brætspil og meget, meget mere.

 

 

 

Og så har Carl sine favoritter. Spille Lego Starwars og Lego Batman på Nintendo DS. Eller bygge seje fly, rumskib eller biler med kanoner og lasere med Lego.

Og så er der film ... især Lighting McQueen fra Cars (på dansk Lynet McQueen fra animationsfilmen Biler) og hele banden: Mater, Doc Hudson, Mack, Sally, Guido, Luigi ... 

Jeg har været til et rigtigt NASCAR løb i USA og sad på fjerde række lige overfor pitstop. Cars er skåret over disse racerløb! Hold fast hvor kørte de hurtigt. WROOAAAM!!

 

 

Carl med venner foran en NASCAR bil på Texas Motor Speedway.

 

 

Og så elsker Carl at modtage og sende breve. Tegninger og papirklip bliver lagt i gamle konvolutter og smidt gennem vores egen brevsprække. Eller også får naboen eller andre et brev fra Carl. Han klipper og klistrer på livet løs.

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

Og så er der Darth Vader, Han Solo, droiderne og alle de andre fra Star Wars ... Carls mor er sej: hun er en Star Wars freak. For ikke at tale om Phineas og Ferb, eller Remy, Linguin, Colette og Emile fra Ratatouille.  Og Lucky Luke. Og Tintin og Asterix ...